Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thema-avond: heilige heidenen en griezelige gelovigen

12 september 2018 @ 18:30 - 22:00

Het is nog niet zo makkelijk om in het dagelijks leven te zien wie er nu gelooft en wie niet.

Mensen doen goede en slechte dingen, ongeacht of ze wel of niet geloven. Hoe zit dat met al die grote verhalen over God en de kerk en goede daden? Geloof moet toch ook verschil maken in je dagelijks leven?

Dit zijn de vragen waar we 12 september meer over zullen horen. Op zoek naar wat voor verschil geloven maakt en of het echt uitmaakt voor je dagelijks leven.

Woensdagavond 12 september zullen we gaan luisteren naar een spreker over dit thema: ds. Joren Menkveld (oud-Netwerk Leiden lid).

Ben jij eerstejaars student of net afgestudeerd, wees welkom om langs te komen! Iedereen is welkom, nodig dus gerust je vrienden, studiegenootjes en huisgenootjes uit! Deze avond zal de 2e intro-avond zijn, dus je krijgt bij uitstek de kans om vrijblijvend mee te maken wat wij zoal organiseren binnen Netwerk.

Zoals gewoonlijk beginnen we om 18:30 met een gezamenlijke maaltijd in de Kooikapel (Driftstraat 49-A, 2315 CD Leiden).

Om 20:00 starten we met de aanbidding en rond 20.30 zal Joren gaan spreken. En natuurlijk gaan we aan het eind van de avond weer gezellig borrelen!

Vind je het leuk om Netwerk beter te leren kennen en te kijken of het iets voor je is? Geef dit dan aan via het Facebook-event of de mail (navigatorsnetwerkleiden@gmail.com). Voor evt. vragen zijn we telefonisch bereikbaar (06-28482496).

Tot woensdag 12 september @ de Kooikapel!

 

 

 

Gegevens

Datum:
12 september 2018
Tijd:
18:30 - 22:00

Locatie

Kooikapel
Driftstraat 49a
Leiden, Nederland
+ Google Maps