Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Outreach-avond

26 september 2018 @ 18:30 - 22:00

Binnen Netwerk Leiden vinden we het belangrijk om niet alleen maar op onszelf als groep gericht te zijn, maar ook oog te hebben voor de mensen om ons heen en er op een praktische of sociale manier voor hen te zijn. Dit is waarom wij regelmatig outreach-avonden organiseren (meer info…). In hele uiteenlopende vormen kunnen we op deze manier ons geloof leven en uitdragen. Om je hier vast wat van te laten proeven, hebben we tijdens onze 4e intro-avond een laagdrempelige outreach georganiseerd! Deze zal plaatsvinden op woensdagavond 26 september. Omdat dit nog tijdens de intro-tijd is en we je eerst nog de tijd willen geven om zelf je plek in de groep te kunnen vinden, zullen we in groepjes de stad in gaan en daar diverse opdrachten uitvoeren.

Ben je student of juist al afgestudeerd, iedereen is welkom om bij ons langs te komen! Nodig dus gerust je vrienden, studiegenootjes en huisgenootjes uit!

Om 18.30 zullen gaan we weer samen eten in de Kooikapel (Driftstraat 49-A, 2315 CD Leiden). Om 20.00 zullen we samen God gaan aanbidden en daarna hebben we tijd om in groepjes de stad in de gaan. En natuurlijk zal er aan het eind van de avond weer een borrel gehouden worden op een leuke locatie in het centrum van Leiden!

Lijkt het je leuk om te ervaren wat het inhoudt om je aan te sluiten bij Netwerk Leiden? Geef dit dan aan via dit event of de mail (navigatorsnetwerkleiden@gmail.com). Voor evt. vragen zijn we telefonisch bereikbaar (0628482496).

We hopen je te zien de 26e!

Gegevens

Datum:
26 september 2018
Tijd:
18:30 - 22:00

Locatie

Kooikapel
Driftstraat 49a
Leiden, Nederland
+ Google Maps