Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

september 2019

Derde infoavond

september 18 @ 18:30 - 22:00
Kooikapel,
Driftstraat 49a
Leiden, Nederland
+ Google Maps

Ben je benieuwd wat Netwerk is en wil je een keertje komen kennismaken? Kom naar de derde infoavond! Op deze avond laten we zien wie Netwerk zijn en wat we op een doorsnee avond ondernemen. Als je mee wilt eten, stuur dan even een mailtje naar navigatorsnetwerkleiden@gmail.com.   Deze avond zal er een spreker langskomen, Ruth Six. Zij zal met ons gaan nadenken over de betekenis van vriendschap, zowel vanuit de Bijbel als in onze eigen levens. Graag tot dan!

Meer weten »

Vierde infoavond

september 25 @ 18:30 - 22:00
Kooikapel,
Driftstraat 49a
Leiden, Nederland
+ Google Maps

Ben je benieuwd wat Netwerk is en wil je een keertje komen kennismaken? Kom naar de infoavond! Op deze avond laten we zien wie Netwerk zijn en wat we op een doorsnee avond ondernemen. Als je mee wilt eten, stuur dan even een mailtje naar navigatorsnetwerkleiden@gmail.com.   Deze avond zullen we elkaar en de stad Leiden beter leren kennen door middel van een spannend spel dat de hele avond zal duren! Ben jij fanatiek en slim genoeg om met je…

Meer weten »
oktober 2019

Sprekersavond

oktober 2 @ 18:30 - 22:00
Kooikapel,
Driftstraat 49a
Leiden, Nederland
+ Google Maps

Deze avond komt er weer een spreker langs, Piet Punt. Piet Punt heeft jarenlang een weeshuis in Bolivia gerund en komt met ons zijn bijzondere ervaringen delen en de lessen die hij over de tijd heen van God heeft geleerd.   Wil je graag mee eten en ben je (nog) geen lid? Stuur dan een mail naar navigatorsnetwerkleiden@gmail.com en meld je aan!

Meer weten »
+ Exporteer Vermelde Evenementen