Je bekijkt nu Een parel in Gods hand

Een parel in Gods hand

‘Een parel in Gods hand’. Gehoord, maar nooit echt geloofd voor mijzelf. Maar toch, het begon een beetje te kriebelen. Daarom heb ik hiervan een schilderij gemaakt, die nu in mijn woonkamer staat. Een paar weken nadat ik het had gemaakt, kreeg ik van een vriendin een armband met een pareltje en een kaart erbij met o.a. de tekst “Afgelopen jaar bij Netwerk heb je tijdens het luisterend bidden een ontzettend mooi beeld gekregen dat God aan mij gaf voor jou: handen die zich openden en een parel die in die handen tevoorschijn kwam. God vertelde jou hoe waardevol je voor hem bent.” Ik weet dat dit niet alleen voor mij geldt, maar voor iedereen die in God gelooft. Hij heeft ons gemaakt en houdt altijd van ons, wat we ook doen en waar we ook gaan.

Parel in Gods hand

Esther

Vanaf het begin ben ik bij Netwerk Leiden. Iedere week kijk ik er weer naar uit om met de groep samen te komen. Deze mensen zijn niet alleen om mijn geloof mee te delen, mijn geloof te laten groeien, maar ook mijn beste vrienden en een soort tweede familie. Hoe gaaf is dat!

Dit bericht heeft 3 reacties

Geef een antwoord