Je bekijkt nu Girls only

Girls only

Met gezonde tegenzin stap ik op mijn fietsje naar Netwerk, wauw dat was weer een drukke dag op m’n job als mbo-docent. Als ik er ben is dat al snel vergeten, een heerlijke pasta ruikt al lekker als ik binnenkom. Na gezellig gegeten te hebben en eens naast wat andere netwerkers te hebben gezeten dan de mensen waar ik normaal mee spreek, weet ik weer waar ik voor gekomen ben. Gezellig ontspannen met mensen praten over de dingen die je bezig houden.
We kijken samen het filmpje “who you are, a message to all women”. Voor sommigen bekend, voor anderen nieuw. Het is een filmpje waarin je als vrouw wordt aangesproken op hoe grappig, leuk en mooi je bent, en nog veel meer. Iets waar je als vrouw toch gemiddeld eens per dag aan denkt. Ik word zelf wel aangesproken door de tekst: “you are never to much, you are always enough”. Ik kan best wel aanwezig zijn en daarbij twijfelen of dat goed is, ik wil anderen niet in de weg zitten, of ik vraag me af of ik genoeg doe wat ik leuk vind en niet teveel geleefd wordt door alles wat er op me af komt. Het was fijn om hierna van gedachten te wisselen met andere meiden.

“You are never to much, you are always enough”

Daarna was het natuurlijk tijd voor een hoop chocolade, thee, wijn, gegein en gegrinnik. De mannen worden ook even op de hoogte gesteld en we komen aan bij het serieuze deel van de avond, samen bidden voor elkaar. Als je geloofd in er voor elkaar zijn, is er niets krachtiger dan bidden voor de dingen waar je mee rond loopt, waar je je zorgen over maakt. Heerlijk ontspannen om dat bij God neer te leggen en elkaar te bemoedigen. Het maakt niet uit wie je bent, want je bent goed en mooi zoals je bent.

Ik kijk nu al uit naar de volgende vrouwenavond!

 

Nicolien

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Elselotte

    Jammer dat ik het heb gemist, volgend jaar bin ich dabei! 🙂

  2. Esther

    Super leuk om te lezen. En allemaal erg herkenbaar.

Geef een antwoord