Je bekijkt nu God is awesome

God is awesome

Op het stationsplein in Leiden zit ik met een vriendin, in het zonnetje te eten. Goede gesprekken en gezelligheid. Het eten is op, we staan op om weer weg te gaan. Op het moment dat ik opsta zak ik een beetje door mijn linker knie. Zoals sommigen van jullie weten ben ik tijdens wintersport onderuit gegaan en heb ik hierbij mijn kruisbanden beschadigd.

Zoals ik dus al zei, ik zakte een beetje door mijn knie, op dat moment komen er drie mannen op mij aflopen die vragen of ik last heb van mijn knie. “Ja, daar heb ik last van”. Na een kort gesprek waarin ze vroegen hoe het is ontstaan en of ik iets kon doen zodat ik de pijn voelde, zeiden ze: nu willen we iets doen, op dat moment reikt er één van de mannen naar mijn knie en pakt hem vast. “In Jezus naam, pijn verdwijn, herstel”. Ik beweeg mijn been, nog steeds pijn. Opnieuw, “In Jezus naam genees”. Ik beweeg mijn been opnieuw, nog steeds pijn. We doen het nog één keer, nog één keer bidden ze voor herstel en genezing van mijn kruisbanden. Nog steeds niks.

Oke, de pijn is er nog steeds (goed verhaal he;). Ik voelde niks branden, ik voelde niks genezen, maar één ding weet ik! God is awesome. Normaal zou ik na de drukke week met tentamens en andere dingen vanavond onderuit gezakt op de bank hebben gezeten om een film te kijken. In plaats daarvan schrijf ik nu dit en mocht ik vandaag drie enthousiaste mannen zien die Matteüs 10:7,8 in de praktijk brengen.

Ga op weg en verkondig: “het koninkrijk van de hemel is nabij.” Genees zieken, wek doden op, maak mensen die aan huidvraat lijden rein en drijf demonen uit. Om niet hebben jullie ontvangen, om niet moeten jullie geven!

Geef een antwoord