Lynn over Netwerk!

Dit jaar was ik ‘sjaars’ bij netwerk. Na een bestuursjaar bij mijn studievereniging te hebben gedaan, was ik begin van dit jaar op zoek naar een plek waar ik wat meer met God bezig zou zijn.
Ik ben 22 en vond mezelf te ‘oud’ om een ontgroening bij NSL te doorstaan en het studentenverenigingen wereldje in te rollen. Netwerk bleek de perfecte oplossing voor mij! Een plek waar mensen bij elkaar komen om God te aanbidden, vragen, maar ook frustraties over het geloof uit te wisselen en te leren van en over God. Al in het begin van het jaar ontdekte ik hoe Netwerk mij dagelijks helpt om contact met God te hebben. Doordat ik nieuwe liedjes leerde kennen, boeiende gesprekken had, mensen mij stimuleerde om Bijbel te lezen en ik op andere manieren leerde om God actief te betrekken in mijn dagelijks leven. Heel tof! Altijd fijn om te ontdekken dat er zoveel verschillende christenen zijn en dat je van iedere persoon iets anders kan leren over het leven en over God.

Altijd fijn om te ontdekken dat er zoveel verschillende christenen zijn en dat je van iedere persoon iets anders kan leren over het leven en over God.

Voor mij is Netwerk dan ook een plek waarin ik stukjes van God zie in de mensen om me heen. Ik vind het dan ook niet gek dat ik na dit jaar een paar hele goede vrienden rijker ben.
Naast de goede gesprekken met mensen en quality time met God, is netwerk voor mij ook een belangrijk sociaal netwerk geworden. Ik heb een nieuwe kamer gevonden via een vriendin van netwerk en mijn dansmoves zijn dit jaar verbeterd door de feestjes die gevierd werden. Bbq’s, dagjes strand, weekendjes weg en samen kerkdiensten bezoeken, bij Netwerk zitten we niet stil en dat bevalt me erg goed.
Toch is voor mij het allerbelangrijkste dat God mij dit jaar heeft laten zien dat hij echt elke dag bij me is. Wanneer ik dat soms even vergeet, is er gelukkig weer Netwerk op woensdag, dan wordt ik daar sowieso aan herinnerd.

 

Lynn

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Elsemieke Jongkind

  Ik bewonder heel erg wat je geschreven heb

 2. Liselotte

  Dansmovesssss jwz. Die hebben we vooral van jou geleerd 🙂 leuk te lezen chick!!

 3. Nicolien

  Ah, zo lief wat een complimenten 😉 haha. Mooi stuk, echt zoals het in werkelijkheid is! Fijn dat je dat ook zo ervaart. <3

 4. Mary

  Tof stuk, leuk triadegenootje. Goed verhaal ook voor ‘nieuwe sjaars’ die zich afvragen wat Netwerk is en wat we daar allemaal doen :).

 5. Lisanne vd Nouland

  Wauw, dit heeft mij echt geïnspireerd!

Geef een antwoord