Je bekijkt nu No longer slave

No longer slave

Van 22 t/m 24 januari vond het Focusweekend plaats, een conferentie die georganiseerd wordt door Navigators Studentenverenigingen Nederland (NSV). Netwerk was erbij en Bastiaan deelt zijn verhaal!

Tijdens het Focus weekend heb ik veel van God mogen zien. Ik heb mogen meemaken hoe geweldig onze God is en hoe Hij contact wil maken met ons. Aan het begin van het weekend had ik niet echt verwachtingen, ik dacht ik zie het wel wat er allemaal gaat gebeuren, ik laat het maar over me heenkomen. Toen de eerste dienst me wat enigszins tegenviel, vooral door het praatje, zei ik tegen God dat ik me echt open wilde stellen voor Hem, wat Hij me wilde laten zien het weekend. De dienst daarop voelde ik me ook niet geraakt en sprak dat nogmaals naar God uit. Ik wilde wel voor mezelf laten bidden bij de ministry, maar had niet echt een idee waarvoor dan. Ik heb al wel vaker het gevoel gehad dat God me wil roepen om uitgezonden te worden en dacht bij mezelf dat ik wel naar voren zou gaan als dat genoemd wordt. En ja, tijdens de dienst zaterdagavond werd ook inderdaad gevraagd of mensen die zich geroepen voelden naar voren wilde komen. Dat ben ik geweest en heb ook laten bidden voor mezelf of God duidelijk wil maken wat ik doen zal.

Alleen bleef er angst en onzekerheid om uit mijn comfortzone te stappen en actief te getuigen van God. Precies datgene waar het de zondagochtend over ging. Ik heb toen weer voor me laten bidden en op het moment dat ik mijn angst en onzekerheid bij het ministry team had uitgelegd, begon de band met het spelen van het lied No Longer Slaves, met de prachtige zinnen ‘I’m no longer a slave of fear, I am a child of God’. Ja, probeer het dan maar droog te houden!

Ik schrijf dit nu een dag na het weekend en het gaat elke keer door mijn hoofd heen. Hoe God mij wilt roepen en alle angst wil wegnemen, omdat ik Zijn kind ben! En dat wil ik jullie ook meegeven, dat je niet langer slaaf bent van angst, maar dat je een kind van God bent en onder zijn bescherming leeft! En ook al komt er niet gelijk antwoord, Hij luistert naar je!

Dit bericht heeft één reactie

Geef een antwoord