Over Netwerk

Wij zijn een groep studenten die elkaar en de God van de Bijbel beter willen leren kennen, om samen Jezus te leren volgen.

Netwerk heet voluit: Navigators Studenten Netwerk Leiden. Netwerk Leiden is in 2013 opgericht en maakt deel uit van de Navigators en haar visie. Wij verlangen ernaar om studenten in Leiden in ontmoeting te brengen met Jezus en uit te dagen Hem na te volgen, zodat hun leven bijdraagt aan het zichtbaar worden van Zijn koninkrijk.

In alles zoeken we de leiding van God. Daarom is gebed de motor van de dingen die we bij Netwerk doen. In onze activiteiten nemen we steeds tijd om samen te bidden.

“Maar de vrucht van de Geest is liefde, vreugde en vrede, geduld, vriendelijkheid en goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing.” ~ Galaten 5:22-23

We zijn betrokken op elkaar en willen elkaar echt leren kennen. We geloven dat een gemeenschap van eenheid ervoor zorgt dat we samen meer van Gods liefde zien; onderling en voor de nieuwe mensen die in de groep komen. Die eenheid zorgt ervoor dat mensen nieuwsgierig worden naar meer van Jezus en God.

Gastvrijheid

Iedereen is welkom. We willen een warme en fijne plek vol liefde en acceptatie bieden. Een plek waar iedereen zich thuis kan voelen, waar Gods liefde voor ieder dichtbij komt en merkbaar is, in het contact met elkaar, in het contact met God, op de avonden en daarbuiten.

Jezus volgen

Jezus is de kern van onze groep en ons van ons leven. Hem kennen doet ons groeien in vrijheid, vreugde en vrede. Of we nou spiritueel zoekend zijn of geloven dat Jezus de Zoon van God is, we willen samen zoeken naar wat het betekent om Jezus te volgen.

Lid worden?

Iedereen is welkom. Of je nu zoekend bent in je geloof of dat je wil groeien in het navolgen van Jezus. We richten ons voornamelijk op studenten tussen de 18 en 25 jaar, maar we staan open voor iedereen die met ons wil nadenken over wie God is en wil groeien in het volgen van Jezus.

Netwerk hanteert geen vaste instroommomenten, dus je kunt het hele jaar door lid worden. Op de woensdagavonden kun je altijd aansluiten bij de Open Kring. Als dit naar meer smaakt, kun je doorstromen naar een vaste kring (triade). Nieuwsgierig geworden? Meld je aan via navigatorsnetwerkleiden@gmail.com en kom een keertje langs!

Kom eens langs!