Je bekijkt nu Waanzinnig Weekend

Waanzinnig Weekend

Nou, wij zijn dus een weekendje weg geweest. Echt weg. Helemaal naar Hilversum. Aan de altijd schitterende Papsauserlaan stond een liefelijk antiek net gerenoveerd evenementen complex. Dit werd de uitvalsbasis van het Netwerk Leiden weekend 2017. De tassen waren gepakt, de auto’s nog voller, en de harten stroomden over van anticipatie.

Gezelligheid in de gezamenlijke ruimte
Gezelligheid in de gezamenlijke ruimte

De eerste avond stond in het teken van spelletjes en verbroedering. Onder het startsein van een schelle hoorn (app) ging Roberts pub quiz van start. De gemoederen liepen hoog op, zeker toen de struisvogelronde zijn kop boven het zand uitstak. Cluedo was het volgende item van de spetterende avond. De avond werd afgesloten met een laaiend vuur, waar iedereen aan Jorens lippen hing terwijl hij ons vermaakte met een verhaal.

Marshmallow verwarmer
Marshmallow verwarmer

De volgende ochtend mocht iedereen meegenieten van de gymnastiek routine van Lynn. Stille tijd en Bijbelstudie volgden, en ’s middags waren een aantal workshops waar men aan mee kon doen, waaronder rugby, lock picking, gebarentaal, en guitaarles.

Crea-Bea workshop
Crea-Bea workshop

’s Avonds was beestachtig bowling time. Vooraf werden de oude netwerkers door de lokale jongelui de shuffle aangeleerd waarna het bowlen kon beginnen. Na een eerste oefenronde bleek er toch een verschil te zijn in fanatisme en talent, dus is de groep daarna opgedeeld op “niveau”. Vooral onze leider, Niklas, kon er wat van. Dat mag ook wel met zoveel levenservaring.

Roze 8 ballen voor de dames (volgens een heer).
Roze 8 ballen voor de dames (volgens een heer).

Zondag ochtend begon met uitslapen want kerk begon pas om 12 uur. We werden hartelijk ontvangen door een lokale pioneers-kerk (de Vitamine G kerk) die zelfs een lunch voor ons geregeld had.

De skyline van Hilversum.
De skyline van Hilversum.

Na de lunch werd opgeruimd, afgesloten, geknuffeld, en begon de lange terugreis van de 25 wijzen terug naar het Westen.

Als afsluiting krijgen jullie een prachtige groepsfoto (zonder Niklas) te zien.

WhatsApp Image 2017-05-15 at 10.22.01 AM

Geef een antwoord